02 Aug - 03 Aug
Sunwave Festival
Sunwave është një festival 2 ditor në qytetin e Vlorës. Skena do të ngrihet në oborrin e Shkollës së Marinës përgjatë Lungomares. Gjatë ditës do të zhvillohen aktivitete sportive në tokë, ajër dhe ujë. Nata e parë, 2 gusht, do performojnë artistët e njohur shqiptar Alban Skenderaj, Capital T, Sardi Strugaj, Kida. Nata e dytë, 3 gusht, do t’i dedikohet muzikës rock me Grupi Burn, Aleksandër Gjoka, Renis Gjoka, Peter Pan Quartet. After party pas çdo nate me ritme groovie dhe elektronike!

Akademia e Marinës, Vlorë

Bli biletë