18 Nov - 18 Nov
Shqip-Hop Festival
SHQIP-HOP Fest eshte festivali i pare i cili feston dhe promovon kulturen Hip-Hop ne gjithesine e saj. Ky aktivitet do te zhvillohet ne daten 18 nentor ne nje vendodhje te vecante sic eshte ai i parkingut underground ne Sheshin Skenderbej. Ne kete festival do te kete performanca live nga artiste si BUTA, LLUNI, KILLUA etj, graffiti te cilat do te lancohen me pas si NFT, performanca DJ ne vinyl dhe performance breakdance gjithashtu.

LINEUP: Buta, Lluni, Killua, Big kik, Doza MC, Çeta, Kido, Slloza & kimbo, Ges rabo

DJ: Kmoney, doctor r, da lil, urbanist

ORARI:
• DJ & graffiti: 12:00 - 19:00
• Live 19:00 - 23:59

Parkingu tek Sheshi Skenderbej

Eventi ka përfunduar