02 September - 22:30
Servis Night w/ Marco Shuttle
SERVIS NIGHT janë seria e techno party të Prishtinës, organizuar nga Servis. Duke transformuar hapësirat publike dhe dhënë atyre një qëllim të ri, SERVIS NIGHT risjellë në Prishtinë producentin dhe DJ të muzikës Techno MARCO SHUTTLE.

Marco Shuttle ka arritur gjithmonë shumë fal thjeshtësisë së tij muzikore, dhe kjo është estetika e veçantë që e dallon atë. Tingujt e tij tekno kinematografikë janë jashtëzakonisht organikë: ato krijojnë presion në mënyra delikate dhe brazdat e tij të përpikta nuk dështojnë kurrë t'i çojnë dëgjuesit në një udhëtim të ri dhe emocionues.

Dr. Shpëtim Robaj, Prishtina

Eventi ka përfunduar