30 October - 15:00
#mirësevjenParty - Guida Studentore
“Guida Studentore 2023” synon të ofrojë informacione të rëndësishme, këshilla praktike dhe udhëzime për jetën studentore në Tiranë. Ky do të jetë një event mirëseardhje jo vetë për studentët e rinj që vijnë për herë të parë në Tiranë por edhe për studentët që tashmë jetojnë dhe studiojnë në kryeqytet. Ky event nuk është thjesht një ngjarje sociale, por një mundësi e unike për studentët që të zgjerojnë horizontet e tyre dhe të bëhen pjesë e një komuniteti të madh të profesionistëve të angazhuar në jetën sociale dhe profesionale të qytetit.

Piramida e Tiranes

Eventi ka përfunduar