10 December - 17:30
Luajme Shpiash
#Luajmeshpiash
#MinistryOfEvents vjen ne edicionin e 4 me house party.

Ky event perfaqsohet me tre zhanera muzikor kte her hip hop/trap music, electronic music dhe latin show.

Line up:
Equinoxx,Loren,Silo,Nyto,Nkee,Worst Generation,Niko dance academy.

Locationin dergohet pasi te pajiseni me bilete.

Te gjith pjesmarist duhet te jen mbi 18 vjec.

Faleminderit
Eventi ka përfunduar