24 December - 17:00
Luajme Shpiash 5
#Luajmeshpiash
#MinistryOfEvents vjen ne edicionin e 5 me house party.

Ky event perfaqsohet me tre zhanera muzikor, kete here hip hop/trap music, electronic music dhe rock.

Locationin dergohet pasi te pajiseni me bilete.

Te gjithe pjesmarresit duhet te jen mbi 18 vjec.

Faleminderit
Eventi ka përfunduar