11 July - 15:00
Luajmë shpiash
"Luajmë shpiash" në edicionin e 3-të vjen më ndryshe.
Ktë herë festa zhvillohet brenda në vilë dhe në pishinën e saj, në një nga vilat më lluksoze në Tiranë. Ky event përfaqësohet me dy zhanera muzikorë, ktë herë Hip Hop/Trap Music dhe Electronic Music. Vendodhja e eventit do t'ju bëhet e ditur pasi të blini biletën.

Line up Hip Hop/Trap:
Positive Cuts, Nkee, Uncle Ru, Meriton Mjekiqi, Addictive, Dwarf, Mullagang.

Line up Electronic:
Craya, Equinoxx, Daniel Ciarapica, Loren.

Çmimi i biletës është 1000 ALL

*Të gjithë pjesmarrësit duhet të jenë mbi 18 vjeç.

Tek vendi sekret

Eventi ka përfunduar