16 February - 20:00
Jericho koncert - Tulla
Jericho është një rock grup i formuar nga disa të rinj shqiptarë nga Kosova, në maj të vitit 1997 në Prishtinë. Ky grup njihet per muzikën dhe tekstet e tyre mjaft të veçanta.
Lexo më shumë

Rruga Hiqmet Delvina, Tirana, Albania

Eventi ka përfunduar