07 February - 12:00
Beats&Brunch
GoWild ju fton të bëheni pjesë e Beats&Brunch. Ky Brunch do të vijë më ndryshe se çdo herë. Nën ritmet e muzikes, njerëzve të bukur, energjisë pozitivë, menus së shijshme dhe koktejleve te larmishme ju presim ta mbyllim javen e parë të Shkrurit së bashku si asnjehër tjetër.

Main Artist: BANI D
Dress Code: Elegant (Jo veshje sportive)

Rezervo me poshtë:
Eventi ka përfunduar