13 May - 21:00
TAYNA - Folie
Doruntina Shala, e njohur edhe me emrin artistik Tayna është një repere dhe këngëtare kosovare-shqiptare. E lindur dhe e rritur në Prizren, ajo u bë e njohur gjatë periudhës së vitit 2018 pas publikimit të pesë këngëve më të mira të tre këngëve. Suksesi i saj u forcua më tej me përparimin e saj në Evropën gjermanishtfolëse në vitin 2020 pasi nënshkroi një kontratë rekord me Sony Music.
Eventi ka përfunduar