19 Feb - 19 Feb
Andy Bros - Minus 1
Me keqardhje ju lajmerojmë se per shkak të kushteve të rënduara atmosferike dhe problematikave me linjat ajrore, Miss Kittin nuk ka mundur dot të fluturojë drejt Tiranës. Pavarësisht kësaj, gjithcka është gati për ditën e sotme ndaj skuadra e Minus 1 arriti që në pak kohë të zëvendësojë headlineri-n e sotëm duke ftuar ANDY BROS (IT) nga Italia, një nga artistët më në zë të labelit ndërkombëtar DIYNAMIC Music dhe People and Machines.

Parkimi tek sheshi Skenderbej, Tiranë

Eventi ka përfunduar