19 June - 16:00
Gowild Birthday Fest
Gowild ju fton të festojmë së bashku ditëlindjen e 3-të në një maratonë festash në plazhin e magjishëm të Jalës. Festa do të zgjasë gjatë gjithë ditëve të fundjavës duke filluar nga e shtuna më datë 19 deri në mëngjesin e ditës së hënë më datë 21.

Eventi i ditës së shtunë nis në orën 16:00 dhe do të mbahet në territorin e iCamp.
Line-up:
• Silo (AL)
• Burim Radoni (KS)
• Gemmo (KS)
• Daniel Ciarapica (IT)
• Fanatek (AL)
• Gurthang (AL)

Eventi i ditës së dielë do të mbahet në Folie Marine.
Line-up:
• Bani D
• Sébastien Léger (FR)

Gowild ka përgatitur një super paketë e cila është ekskluzive vetëm për ju.
Në këtë paketë përfshihen:
• Udhëtimi Tiranë - Jalë - Tiranë
(Nisja: Te shtunen 06:00 perballr pallatit te sportit Asllan Rusi;
Kthimi: Te Henen 02:00 Jale)
• Akomodimi në iCamp
• Mëngjesi
• Plazhi në Bamboo Beach
• Pre-party Gowild në iCamp
• Sébastien Léger në Folie Marine
• 2 pije në eventin e datës 20.

Çmimi i paketës: € 35.

Jale, Albania

Eventi ka përfunduar