27 Aug - 28 Aug
GECKO FEST
Gecko,nje festival i muzikes elektronike i vendosur ne Shkoder.

Nje kombinim unik i natyres dhe ritmit,i cili ben bashke te apasionuarit e kesaj rryme.Adrenaline, e cila te transporton ne nje tjeter dimension.Gecko eshte nje moment!

Shijoje!
Eventi ka përfunduar