16 February - 20:00
The Grandfather Brothers
Pamja magjepsëse zanore e "The Grandfathers Brothers" është si një udhëtim muzikor, një zbulim në të cilin sintet psikadelike, riffet orientale të kitarës dhe ritmet e ngushta bashkohen në një shkrirje dhe bëhen një. Të themeluar në vitin 2006, në zemrën pulsuese të Tiranes, treshja muzikantëve, frymëzuar nga muzika Blues funky, e cila gërsheton tingujt e folk-ut Ballkanas, sidomos atij Shqiptar, me kulturën e pasur të Lindjes së Mesme dhe Afrikës Veriore, "The Grandfathers Brothers" krijon një tingull shumë të këndshëm që ka një prekje të përjetshme falë prirjes së tyre për funk-un e viteve '70.
Ata po prezantojnë koncertin e tyre të parë në Qendrën e Artit Agimi - presin me padurim një pjesë të diellit të krijuar nga muzika në mars të ftohtë!
Show more

Bulevardi Bajram Curri

Event has finished