07 Jul - 10 Jul
Beerfest Kosova
Beerfest Kosova eshte ngjarja ma e madhe ne Kosove qe mbledh cdo nate mbi 10mij persona (gjithsejt mbi 40 mij vizitore per kater nete).
Prej 7 deri me 10 Korrik, ne Parkingun e Pallatit te Rinise ne Prishtine nga ora 18:00 deri ne ora 24:00.

Artiste si: Ledri Vula, Dafina Zeqiri, Alban Skenderaj, Yll Limani, Mc Kresha & Lyrical Son, Dren Abazi, Shpat Deda, Offchestra, Diona Fona, Ya Nina, David Dreshaj, Adrian, Secret 47, Caboo dhe mbi 15 artiste e bende tjere qe do te performojne ne kater netet e festivalit.

Birrat ma te mira vendore dhe nderkombetare do te promovojne produktet e tyre.

Pallati i Rinisë dhe Sporteve

Event has finished