17 February - 22:00
All Shadows present: Funk D'Void
Pas suksesit te nates se pare "vulosur" All Shadows, e dyta nuk synon me pak. Nje tjeter heavyweight i skenes pritet te vije ne Tunel Club te premten e 17 shkurtit. DJ I shumekerkuar dhe producenti legjendar Funk D'Void ( Lars Sandberg ) ka ne frontin e pare te skenes globale te muzikes elektronike, qe ne mesin e viteve '90. Dyzina produksionesh e dhjetera remixe, qe nga Cocoon e Sven Vath , epikja angleze Soma Records e Slam e deri te Dj Compilation me fame te Balance, stili I tij I unik I te miksuarit dhe aftesia per te lexuar e drejtuar dancefloor-et e kudondodhura, e kane bere Funk D'Void nje pike reference ne diskursin " muzika elektronike, c'ka qene, c'eshte e c'do te jete".
Te gjithe e duan, te gjithe e respektojne, te gjithe kercejne me te.
Te premten e 17 shkurtit , do kemi dozen tone te Funk-ut.

Tunel

Event has finished